De 20 riante appartementen van de Boc van Mere

De kopgevel van Boc van Mere is een markante verschijning. Letterlijk. Hij trekt je aandacht en houdt hem vast. Denk aan verspringende geveldelen met wisselende volumes en gebouwd met de mooiste materialen. Hier worden 20 drie- en vier kamerappartementen ontwikkeld, variërend in grootte van 64,3 m² tot 122,5 m². Wat meteen opvalt is het vele blijvende groen, hangend in riante onderhoudsvriendelijke bloembakken. Het metselwerk in de gevel is gedetailleerd en onderstreept de dynamiek die je ervaart.

Naar de woningen

De 12 luxe appartementen van de Villa van Culemborg

De 12 woningen in de Villa van Culemborg zijn net iets luxer en ruimer opgezet dan de woningen in de Boc van Mere. Zo is er een parkeervoorziening onder het gebouw en heeft elk appartement grote buitenruimtes. Het gebouw is gemetseld in een donkere, elegante steen. De chique uitstraling die dit oplevert wordt extra onderstreept door het geperforeerde metselwerk en het vele blijvende groen op en aan de gevel. Ook de kozijnen zijn het vermelden waard: stijlvol hoog en naar binnen draaiend, met ervoor een Frans balkonnetje.

Naar de woningen

We helpen je graag verder!

Makelaardij Twan Poels
Erwin Kersten

Stationsplein 86 – 88
5431 CE Cuijk
www.twanpoels.nl

MVS makelaardij
Martin van Staveren

Steenstraat 117
5831 JD Boxmeer
www.mvsmakelaardij.nl

Meer info

Wonen in De Heeren Van Boxmeer. Zie je het al voor je? Wij wel. Wil je graag meer weten over het plan, neem dan contact op met een van onze makelaars. Ze helpen je graag verder. Inschrijven kan hieronder.


Ontwikkeling:
Peters Projectontwikkeling Schaijk

Ontwerp:
Architectenbureau De Witte Oss

Makelaar:
MVS Makelaardij uit Boxmeer

Makelaar:
Makelaardij Twan Poels uit Cuijk

© 2023 De Heeren van Boxmeer | Website ontwikkeld door Urban Identity vastgoedcommunicatie | Disclaimer