Met oog voor de omgeving

Wie het hart van Boxmeer via de Beugenseweg inrijdt, ziet De Heeren Van Boxmeer meteen achter de Rochusrotonde verschijnen. Twee in het oog springende woongebouwen; de Boc van Mere en de Villa van Culemborg. Gelegen op een plek die ervoor bestemd lijkt. Op de hogere verdiepingen van de Heeren genieten bewoners van een mooi uitzicht op de boomkronen van de Burgemeester Verkuijlstraat, die verbreed wordt tot een mooie groene laan. Aan de achterzijde heb je als bewoner een mooi uitzicht op het wadiparkje dat er komt te liggen, de natuurlijke grens tussen het centrum van Boxmeer en het plan.

Twee wooncomplexen, fantastische voorzieningen

De twee complexen bestaan elk uit 4 woonlagen. In de gebouwen is in totaal ruimte bedacht voor 32 appartementen, verdeeld in maar liefst 10 typen. 20 riante woningen in de Boc van Mere en 12 luxe woningen in de Villa van Culemborg. Parkeren vindt plaats onder en rondom de Villa van Culemborg. Elke woning van De Heeren Van Boxmeer beschikt over minimaal een parkeerplaats. De wadi aan de achterzijde krijgt een parkachtige opzet, een sfeer die past in de dorpse ambiance met respect voor de historie van Boxmeer.

Architect Bart van den Hork: “Zowel de Boc van Mere als de Villa Van Culemborg heeft een eigen identiteit. De Boc van Mere heeft een kloek en markant karakter. Komend van de Beugenseweg markeert de kopgevel de entrees naar de Steenstraat en de Burgemeester Verkuijlstraat. De Villa van Culemborg heeft een deftiger karakter. Hoog en statig en gebouwd van gedistingeerd materiaal, plus een aantrekkelijk kleurgebruik.”

We helpen je graag verder!

Makelaardij Twan Poels
Erwin Kersten

Stationsplein 86 – 88
5431 CE Cuijk
www.twanpoels.nl

MVS makelaardij
Martin van Staveren

Steenstraat 117
5831 JD Boxmeer
www.mvsmakelaardij.nl

Meer info

Wonen in De Heeren Van Boxmeer. Zie je het al voor je? Wij wel. Wil je graag meer weten over het plan, neem dan contact op met een van onze makelaars. Ze helpen je graag verder. Inschrijven kan hieronder.


Ontwikkeling:
Peters Projectontwikkeling Schaijk

Ontwerp:
Architectenbureau De Witte Oss

Makelaar:
MVS Makelaardij uit Boxmeer

Makelaar:
Makelaardij Twan Poels uit Cuijk

© 2023 De Heeren van Boxmeer | Website ontwikkeld door Urban Identity vastgoedcommunicatie | Disclaimer