BOXMEER EN OMGEVING

De rijkdom van Boxmeer

De Heeren Van Boxmeer ligt op 5 minuten wandelen van de Maas. Hier vind je natuurgebied de Maasheggen; een prachtige stukje Nederland dat terecht deel uitmaakt van het Unesco-erfgoed. Het zegt bovendien alles over de waarde van de natuur in dit stukje Brabant en de geniet- en wandelmogelijkheden die het bewoners en bezoekers biedt.

Alle dagelijkse voorzieningen

Vanuit De Heeren Van Boxmeer wandel je letterlijk de hoek om het centrum in. Daar tref je behalve alle voorzieningen voor je dagelijkse boodschappen, ook een uitgebreid winkelaanbod.

Cultuur in een bruisend dorp

Volgens veel inwoners is Boxmeer de meest bruisende dorpskern van de gemeente Land van Cuijk. Ze zouden zomaar eens gelijk kunnen hebben. Het horeca-aanbod in Boxmeer is namelijk on-dorps groot en divers. Proef en beleef het zelf maar! Over proeven gesproken, ook cultuur proef je hier volop. De Metworstrennen bijvoorbeeld, een eeuwenoude paardenrace die ieder jaar op carnavalsmaandag in Boxmeer wordt gehouden. De winnaar van deze afvalrace wordt voor één jaar de ‘Koning van de Metworst’. Dit is de hoogste eer die in Boxmeer te behalen valt.

Boxmeer ken je wellicht ook van het wielercriterium dat al 30 jaar na de Ronde van Frankrijk georganiseerd wordt en een echt feest is voor fietsliefhebbers én inwoners. De Boxmeerse Vaart (ook wel bekend als de Heilig-Bloedprocessie) is immaterieel cultureel erfgoed en vindt plaats op de tweede zondag na Pinksteren.

We helpen je graag verder!

Makelaardij Twan Poels
Erwin Kersten

Stationsplein 86 – 88
5431 CE Cuijk
www.twanpoels.nl

MVS makelaardij
Martin van Staveren

Steenstraat 117
5831 JD Boxmeer
www.mvsmakelaardij.nl

Meer info

Wonen in De Heeren Van Boxmeer. Zie je het al voor je? Wij wel. Wil je graag meer weten over het plan, neem dan contact op met een van onze makelaars. Ze helpen je graag verder. Inschrijven kan hieronder.


Ontwikkeling:
Peters Projectontwikkeling Schaijk

Ontwerp:
Architectenbureau De Witte Oss

Makelaar:
MVS Makelaardij uit Boxmeer

Makelaar:
Makelaardij Twan Poels uit Cuijk

© 2023 De Heeren van Boxmeer | Website ontwikkeld door Urban Identity vastgoedcommunicatie | Disclaimer